LOVIA CONCEPT STORE FREDRIKINKATU 18, HELSINKI | Fri 14-18, Sat 12-16

PRE ORDER & LÄPINÄKYVÄ HINNOITTELU

Me paljastamme tuotteidemme hinnat jokaista yksityiskohtaa myöden aina metalliosista tuottajiin, pakkausmateriaaleihin ja meille jäävään katteeseen asti

HELLO REVOLUTIONISERS,

Kestävän kehityksen yrityksille viime ajat ovat olleet erityisen haastavia ja myös Lovian liiketoimintaa on koeteltu poikkeuksellisen markkinatilanteen johdosta. Globaali pandemia ja sota Euroopassa ovat pitkäkestoisesti pois: vaikeuttaneet vastuulliselle yritykselle jo valmiiksi haastavia tuotantoketjuja ja yleinen hintojen nousu on tuntunut myös meillä.

Muuttunut maailman tilanne on pakottanut myös meidät arvioimaan Lovian toiminnan jatkumisen edellytyksiä uudelleen ja olemme samalla joutuneet tarkistamaan liiketoiminnan kannattavuuden perusteita ja tätä myöten tuotteidemme hintoja. Viime vuodet ovat olleet erittäin haasteellisia meidän kaltaiselle pienelle yritykselle. Koska läpinäkyvyys on toimintamme ytimessä, haluamme viestiä myös tästä tilanteesta sekä hintojen muutoksista ilman salaisuuksia ja rehellisen avoimesti.

Nyt toteutettujen tuotteiden hinnan korotusten taustalla vaikuttaa sekä tuotantohintojen nousu että yleinen inflaatio. Tämä on tuonut kestämättömiä vaikutuksia katerakenteeseen, joka on haluttu pitää Lovialla mahdollisimman kevyenä direct- to consumer mallin mukaisesti, jotta tuotteet olisivat myyntihinnaltaan mahdollisimman saavutettavia mahdollisimman monelle.

Nyt tehtävien hintamuutosten tarkoituksena on mahdollistaa yritystoiminnan jatkuvuus nykyisissä vallitsevissa olosuhteissa, jotta Lovia voi jatkaa arvokasta työtä muodin kiertotalouden saralla ja ratkoa vastuullisen pukeutumisen haasteita myös jatkossa. Toiminnan jatkuvuuden kriittisin elinehto on kuitenkin liiketoiminnan kannattavuus.

Olemme yhä edelleen täysin läpinäkyviä jokaisen tuotteen kohdalla, miten Lovian tuotteet hinnoitellaan, kuinka suuri on valmistuksen osuus hinnasta ja paljonko kustakin tuotteesta jää katetta. Läpinäkyvyys on meille tekemisen ydinarvo.

Lovian läpinäkyvästi ja artesaanityönä valmistettu laukkumallisto on jatkossa saatavilla portaistetulla hinnoittelumallila. Lanseeraamme torstaina 18.5 koko mallistoa koskevan pre order -tilausmallin, jonka avulla varmistamme, että jokainen laukku on tehty tarpeeseen, tuotanto kohdentuu oikein ja vastaa aitoon kysyntään. Pre order -tilausmallin ansiosta pystymme tarjoamaan laukuista jatkossa -15% täydestä hinnasta, sillä kun ne tilataan ennakkoon pystymme ennakoimaan tuotannon sekä materiaalien volyymit oikeisiin malleihin paremmin. Näin pystymme vaikuttamaan yhdessä kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Lovian laukku on sijoitus pitkäikäiseen aarteeseen, joka hyvin hoidettuna säilyttää arvonsa vuosiksi eteen päin. Sijoita siis kanssamme vastuulliseen designiin.

A Bag alone cant change the world but together we can.