LOVIA CONCEPT STORE FREDRIKINKATU 18, HELSINKI | Thu 14-18 Fri 14-18, Sat 12-16

VOITA HILLA-LAUKKU

Iskun ylijäämänahka saa uuden elämän Lovian laukkuaarteissa. Yhteistyössä arvomme Lovian rakastetun klassikon, mustan HILLA-laukun (arvo 370€). Osallistu arvontaan tilaamalla Lovian uutiskirje.

Arvonta on käynnissä välillä 14.9-4.10. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

ISku x lovia

Isku on Lovialle tärkeä materiaalikumppani ja yhdessä annamme sohvanahalle uuden elämän laadukkaan design-käsilaukun muodossa.

Upea yhteistyö alkoi, kun Iskun sohvien laadukas verhoiluylijäämä haluttiin laittaa hyötykäyttöön. Nyt Iskun nahkasohvien leikkuujäte kerätään talteen ja muutetaan Lovian artesaanien käsissä design-aarteiksi!

HILLA on Lovian rakastettu klassikko ja täydellisen pikkulaukun maineen lunastanut design -aarre, joka valmistetaan Isku:n ylijäämämateriaalista. Tämä on laukku, jonka voit pukea niin vyö- kuin olkalaukuksi, cross body-laukuksi tai kantaa kädessä kahvalla tai ilman. Suunniteltu Suomessa, valmistettu käsityönä Italiassa.

HILLA värissä musta (arvo 370€). Lue lisää

OSALLISTU ARVONTAAN

Arvonnan säännöt

Arvonta on järjestetty yhteistyössä Iskun ja Lovian kanssa. Arvontaan osallistutaan tilaamalla Lovian uutiskirje tämän sivun kautta. Arvonta on käynnissä 14.9.-4.10. ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajia arvotaan yksi ja voittaja palkitaan mustalla HILLA-laukulla (ei sisällä kahvaa).